Architect Bonaire

Vliegtuigen gaven de architect een andere inspiratie. Het gaf hem echt de behoefte om meer informatie te hebben over hoe de luchtstroom is en hoe die de planning van de belangrijkste punten van het eiland beïnvloedt. Een van de belangrijkste zaken hierbij is dat het ontwerp in staat moet zijn om het grote luchthavenverkeer tijdens de bijzonder hete maanden in januari aan te kunnen.

Ontwerpen voor onvergetelijke villa's en woningen

Bonaire op de luchthaven moet bestaan uit woningen en villa's die geen lawaai maken. De mensen hier leven voor in het moment en hier proberen ze geen harmonieus leven te maken met enige vorm van lawaai. Ze maken gebruik van natuurlijk licht en de zon. Ze hebben veel privacy nodig om in hun behoeften te kunnen voorzien. Daarom hebben ze wilde misverstanden met hun buren altijd in de buurt van de luchthaven, maar als gevolg van dezelfde beperkte ruimte in hun villa. Een andere wens is dat alle gasten er zonder problemen kunnen komen en gaan. Bonaire is omgeven onder het bos en er zijn honderden villa's per minuut. Daarom concentreert het meeste buitenleven op Bonaire zich rond het havengebied.

Welke stemming van de wind moet levendig zijn in uw ontwerp?

Het weer moet een hoofdkenmerk blijven voor de ontwerper. Hij moet zich bewust zijn van het weer, om het ontwerpconcept relevant te maken voor die specifieke tijd van het jaar. De architect moet zich daarvan bewust zijn. En ook het seizoen moet hem al bekend zijn voordat hij het model gaat ontwerpen. Hij moet zich te allen tijde bewust zijn van de wensen van zijn klanten. Als zij niet zo goed weten wat ze precies voor Bonaire nodig hebben, moeten ze concrete modellen van woningen op tafel hebben liggen. Het optimale moment voor de modelselectie van de klant is nadat hij veel ontwerpparameters heeft opgevraagd en dus al een duidelijke visie zal hebben over wat hij hoopt.

Wanneer moet het model klaar zijn?

Dat hangt alleen af van het budget van de klant. Het model moet zinvol zijn als de klant dat zegt. Niet alle cliënten kunnen zich een model met volledige specificatie veroorloven. Het betekent dat hij al een model heeft gebouwd dat echt geen volledige specificatie van hem heeft. Daarom raden wij aan om een concept model te hebben voor hun goedkeuring.

Bonaire is een van de mooiste plaatsen in de wereld en we zijn er zeker van dat het al vermeld het beste deel over dat! Het is het introduceren van de super luxe van de laatste tijd periode.