Tapijt reinigen Rotterdam

 

 

 

 

Stoffeerders zijn zo talrijk en verschillend, dat de klus te groot, te klein, of te gemakkelijk kan lijken. De volgende tips kunnen u helpen de klus te klaren. Deze tips zullen verschillen van stofzuiger tot stofzuiger, en dus zal het uw tijd en investering waard zijn om een beetje onderzoek te doen en een gevoel te krijgen voor wat de beste chemische stof is om te kopen voor het werk dat u moet doen.

Een goed gemengde schuimoplossing is de beste manier om een meubelreiniging te beginnen. Als u het goed mengt met water en het een paar minuten laat staan, vormt zich een schuim dat al het vuil losmaakt. Wrijf het schuim zachtjes in met een zachte borstel en maak het oppervlak nat waarop u de schuimreiniger hebt aangebracht.

Laat de schuimreiniger goed drogen voordat u het meubel gebruikt. Als u een stofzuiger gebruikt om vuil van de stof van een bankstel te verwijderen, stofzuig dan grondig met het borstelhulpstuk, waarbij u de borstel eerst in kleine cirkels laat draaien om vuil los te maken dat de stofzuiger met het hulpstuk voor kale vloeren misschien niet kan verwijderen. Stofzuig de meubels niet te weinig, want dan beschadigt u de stof en zullen uw meubels sneller verslijten en opnieuw gestoffeerd moeten worden.

De bekledings- of bankstof die we opnieuw maken bestaat meestal uit 3 tot 5 lagen die taai, stijf en dicht zijn om vlekken, schimmel en slijtage te weerstaan, afhankelijk van hoe het meubel en de stof gebruikt en verzorgd worden. Dit materiaal zal de neiging hebben om het vuil dat zich ophoopt vast te houden; vandaar dat een snelle reiniging nodig zal zijn als uw bekleding een nieuwe bekleding of een nieuwe coating nodig heeft.

Een van de beste dingen die u vervolgens kunt doen om uw stoffering schoon te maken is grondig stofzuigen. Om dit zo grondig mogelijk te doen, gebruikt u een goede stofzuiger met een goed filter, niets is erger dan een stoffige stofzuiger, of een stofzuiger die te veel geluid produceert. De Dyson DC23ique is een van de beste bekledingstofzuigers op het net als u nieuw en verbeterd wilt.

Welk meubelstuk u ook nodig heeft, de beste tip die ik u kan geven voor tapijt reinigen is de stof licht vochtig te maken met een vochtige doek. Dit verwijdert grote hoeveelheden vuil en het duurt maar een paar minuten en u zult zien. Het is de beste eerste stap, want het alternatief kan uw leer of stof ruïneren.

Breng vervolgens een paar druppels geconcentreerd huishoudelijk afwasmiddel aan, zorg ervoor dat u het verdunt met warm water en borstel of maak de doek vochtig alsof u uw spons in een wasmachine doet. Borstel in een cirkelvormige beweging om in de vezels te komen. Ga door met licht schrobben en veeg het overtollige wasmiddel weg. Als u voldoende reiniging hebt bereikt, hebt u meer dan de helft van uw werk gedaan. Met een paar druppels afwasmiddel, biologisch afbreekbare zeep, wordt uw stoffering zacht schoon en krijgt ze een mooie glans. U kunt uw meubels er dan weer als nieuw uit laten zien.

Denk niet dat u al dit werk zelf moet doen. De stoffeerders van New York zijn niet alleen professionals, in tegenstelling tot ons. Sommigen zijn best bereid om te komen en het werk voor u te doen en u veel tijd en moeite te besparen. Dus doe uw huiswerk en vind een goede stoffeerder voordat u hem nodig heeft.

lees meer: