Glazenwasser Valkenswaard

 

 

 

 

Voordat u glazenwasser kunt worden of voordat u in dit soort werk aan de slag kunt, moet u weten waar u aan begint. Het is waar dat als u een passie hebt voor glazenwassen, en u echt een carrière in deze branche wilt, uw inspanningen de moeite waard zullen zijn. Er is veel te leren en te doen voordat u ook maar kunt beginnen te begrijpen wat een glazenwasser doet.

Als u graag reist, glazenwasser bent, of een ander aspect van dit soort werk, kunt u bijna zeker een carrière in deze sector vinden. Dit is een soort werk dat draait om vernieuwing en creativiteit. Je zal ‘s morgens vrij vroeg moeten opstaan om te vermijden dat je je ‘s morgens in de spits moet haasten door het verkeer dat bijna tot stilstand is gekomen. Vroeg moeten opstaan voor je werk zegt op zich al iets over de prioriteit die je aan je baan geeft. Als je niet graag vroeg opstaat, kijk dan hoe de klokken voorbij tikken en je die uren uiteindelijk zult verliezen. Hopelijk hoef je nooit vroeg op te staan, tenzij het een zeer dringende situatie is. Als u wel vroeg moet opstaan, moet u op elk moment beschikbaar zijn als een passagier moet uitstappen uit het voertuig waarin u rijdt.

Sommige glazenwassersbaantjes zijn een soort “get-rich-quick scheme”. De meeste landen hebben strenge wetten over het aantal uren dat mensen mogen werken en het minimumloon dat ze betaald mogen worden. Dit betekent dat u veel onbetaalde tijd moet overbruggen terwijl u werkt. Vaak zullen glazenwassers na hun dienst extra uren werken om extra geld te verdienen.

Laten we het geld dat je met deze baan verdient eens uitsplitsen op uurbasis. Als je bijvoorbeeld 35 uur werkt, verdien je 35 x $35 = $45 per dag. De grote bonus bij deze job is dat je bovenop het geld dat je verdient ook nog betaald kan krijgen, naast de fooien die je van klanten krijgt. Wat u de “fooi” noemt, is in werkelijkheid de winst die u ontvangt uit de fooien van de klanten.

De volgende keer dat u door de straat rijdt en een vrachtwagen ziet die een lading goederen laadt en het laadperron vol zit met vakantiegangers, mag u niet achterblijven bij de pret. Ga achter de schermen en leer het mysterie van glazenwassen en word een vakantie superster.

lees meer: