Vastgoed cursus

Als u een e-learning marketeer bent, dan weet u dat digitale marketing meer is dan het publiceren van een hoop blogberichten en video's. Het gaat om het creëren van diepgaande inhoud die ervoor zorgt dat gebruikers terugkomen voor meer. Marketeers van een vastgoed cursus willen dat hun cursussen gemakkelijk te vinden zijn, maar het kan een uitdaging zijn om uw vastgoedcursus op Google vermeld te krijgen. Er zijn immers meer dan 230 miljoen zoekresultaten voor het woord "onroerend goed" – dat zijn bijna een miljard potentiële zoekers! Het is dan ook logisch dat de top ranking pagina's voor de term zijn vaak huis inspectie lijsten, makelaars websites en zakelijke gidsen. Echter, de meeste vastgoed cursus makers weten deze insider info nog niet. Uw concurrenten zijn namelijk niet noodzakelijkerwijs andere makers van cursussen die met hun waren lopen te leuren – ze zijn nog maar net bekend met wat ze moeten doen om op de eerste plaats in Google te komen voor hun cursusonderwerp, zodat ze meer klanten via hun website krijgen en hun bedrijf sneller kan groeien.

Wat vastgoed cursus marketeers nodig hebben om #1 op Google te worden

Eerst en vooral moet je gevonden worden in Google. Vastgoed cursussen zijn te vinden in de overgrote meerderheid van de zoekwoorden, maar ze hebben veel meer kans om in de top 10 en 20 plekken te komen als ze gevonden worden op de eerste pagina van Google. Dat betekent dat je specifieker moet zijn met je zoekwoorden en boven alle andere vastgoedcursussen moet staan.

Daarnaast moet u ook gevonden worden boven alle andere vastgoed-gerelateerde sites. U kunt niet worden gevonden onder een huis inspectie lijst, een makelaar website, en andere vastgoed-gerelateerde blogs, sites en directories. In plaats daarvan moet je worden gevonden boven hen allemaal.

Helaas, Google biedt geen specifiek trefwoord of zin die zal je top rankings voor uw onroerend goed cursus. We kunnen echter wel afleiden uit de taal en inhoud die de meeste marketeers in vastgoed e-learning gebruiken om de beste strategieën te vinden om als eerste in Google te worden gevonden voor hun cursussen.

Maak een gezaghebbende merksite

Uw merksite moet de kwaliteit van uw inhoud, uw cursus en zijn waarden vertegenwoordigen. Bovendien moet hij ook in Google worden gevonden.

Uw merksite is de eerste plaats waar potentiële klanten uw inhoud te zien krijgen. Hij moet er goed uitzien, gemakkelijk te navigeren zijn en alle informatie bevatten die potentiële klanten nodig hebben om je inhoud te vinden en je cursus te kopen. Hij moet ook goed scoren in Google.

Je merksite is belangrijk omdat het de eerste plaats is waar potentiële klanten je inhoud zien en naar je andere sites navigeren. Daarom is het belangrijk een toegankelijke site te maken die gemakkelijk te navigeren is, die de informatie bevat die potentiële klanten nodig hebben om uw inhoud te vinden en die goed scoort in Google.

Zie betaalde advertentiemogelijkheden niet over het hoofd.

Veel marketeers van vastgoedcursussen realiseren zich niet dat een betaalde advertentiecampagne een grote invloed kan hebben op de plaats waar uw cursus in Google verschijnt. Hoewel we meestal aanraden om kwaliteitslinks te bouwen en hoog scorende backlinks voor je site te krijgen, kunnen betaalde advertenties een grote impact hebben op de eerste pagina van de ranglijst van je cursus.

Betaalde advertentiecampagnes kunnen tussen de 2500 en 5000 dollar per maand kosten, afhankelijk van het advertentienetwerk dat je kiest. Met dat investeringsniveau kun je aanzienlijke winst boeken wat betreft de plaats waar je merk in Google verschijnt.

Betaalde advertenties zijn ideaal voor vastgoedcursusmarketeers omdat ze kunnen worden geplaatst op Google Shopping, Google Network en Google's eigen eigendommen zoals Google.com, YouTube.com en Images.doubleclick.net. Dit zijn allemaal geweldige manieren om uw merk te versterken en geld te verdienen wanneer iemand op uw advertentie klikt.

Sluiten

Vastgoed cursussen kunnen worden gevonden in de overgrote meerderheid van de zoekwoorden, maar ze hebben veel meer kans om in de top 10 en 20 plekken te komen als ze worden gevonden op de eerste pagina van Google. Dat betekent dat u specifieker moet zijn met uw zoekwoorden en boven alle andere vastgoedcursussen moet rangschikken.

Uw merksite moet de kwaliteit van uw inhoud, uw cursus en zijn waarden vertegenwoordigen. Bovendien moet hij ook in Google worden gevonden.

Vergeet de mogelijkheden van betaald adverteren niet. Met betaald adverteren kunt u aanzienlijke winst boeken wat betreft de plaats waar uw merk in Google verschijnt.

Vastgoedcursus marketeers moeten gevonden worden boven alle andere vastgoedgerelateerde sites. Helaas geeft Google geen specifiek trefwoord of zin die u een toppositie oplevert voor uw cursusonderwerp. We kunnen echter wel afleiden uit de taal en de inhoud die de meeste marketeers van e-learning cursussen in de vastgoedsector gebruiken om de beste strategieën te vinden om als eerste in Google te worden gevonden voor hun cursusonderwerp. Marketeers van vastgoedcursussen moeten specifieker zijn met hun zoekwoorden om boven alle andere vastgoedgerelateerde inhoud uit te komen.